fredag 28 augusti 2009

Go go go!


Vad kommer med berömmelse? Framgång? Pengar? Ja, i vissa fall kanske. Men vad som alltid följer med som den dödlast det är, är skaran med fans. Det är lika kul varje gång när man ser på exempelvis Facebook hur en kändis sida uppdateras med bilder eller liknande, och det har kommit ett par tusen kommentarer redan minuterna efter att det lagts upp.

Men med berömmelsen kommer kraven. Det dröjer inte länge fören fansen helt plötsligt vet mer om kändisen än kändisen själv. Tänk de gånger man läst om hur en massa fans mer eller mindre slaktat varandra över diverse forum då de diskuterar ett födelsedatum, och alla har olika åsikter.. Sen är det klassikern när fansen helt plötsligt avgör vad som är bra presterat och inte. Skådespelarna gör sitt jobb, och sen är det fansen som agerar domare, jury och bödel.

Nej vad kan man säga.. Fans är gnälliga och tjatiga, och kommer aldrig att uppskatta någonting man gör för dem. Enda sättet att stänga ut deras gnälliga nasala röster är att barrikera sig på sitt rum och armera öronen med cement.

Det var då en sak till jag tänkte göra nu när man ändå är inne på ämnet. För första och sista gången så tänker jag gå ner till den nivån, den nivån då jag faktikst ger respons på en del "konstruktiv" kritik jag fått höra av diverse "Anonyma" - läs "fega jävlar - läsare.

Go Team Retard!

Smaka på ordet.. "Anonym". Som att slicka på ett smutsigt mynt..


1 kommentar:

Madde sa...

Kändis världen låter inte lockande!