onsdag 17 juni 2009

Rond 2?

Som jag næmnt tidigare så var det inbrott på Anzett i helgen. Den modiga tjuven lyckades krossa en klen ruta med en sten som var i klass med en jordglob, før att sedan sno en laptop som ær minst lika gammal - om inte ældre - æn stenen.

Tjuven har antagligen insett vilken otur i turen han hade. Larmet gick inte! Detta berodde inte på tjuvens stereotypiska entrè, eller hans finess vad det gæller att desarmera sækerhetsutrustning. Anledningen till att larmet inte gick, ær den att hela Anzett på sina 2ooo kvadratmeter, inte har nån somhelst larmøvervakning i receptionen. Hela byggnaden, och hela området dær kring ær larmat till tænderna.. Utom receptionen, som før øvrigt har fler datorer på samma plats æn resten av byggnaden.

Han kænner sig nog rætt dum nu eftersom han troligen vet att han hade kunnat komma undan med betydligt mer æn en dator som inte duger till mycket annat æn att agera pappersvikt.

Før diskressionens och ryktets skull, så væntar han sækert ett par dagar innan han - om han nu kan med - førsøker igen. Nu ær det snart torsdag, och man kan få intrycket av att han "gett upp" ett såpass enkelt byte.. En olarmad reception..

Hade jag vart tjuven i fråga hade jag nog slått till igen! Antagligen nu.. Eftersom det har gått såpass lång tid før att alla ska ha "gått vidare", men ændå såpass kort tid att man som tjuv fortfarande har lite "feeling" øver stællet.

Låt oss sæga att han kommer tillbaka i natt! Då kommer han komma in i en mørk reception; dær mørkret døljer datorer, skærmar, skrivare, pengar och.. mig..

Good luck! You`re gonna need it!

Inga kommentarer: